PROTAGONISTA

 AQUÍ PODREU VEURE TOTES LES ACTIVITATS QUE VINDREU A FER LES FAMÍLIES, DURANT EL CURS...


PROTAGONISTA DE LA SETMANA: MATÍAS

MEMBRE CONVIDADA DE LA SEVA FAMÍLIA: LA SEVA MARE, NA ROXANA.

COM QUE S'ATRACA SETMANA SANTA LA MAMÀ D'EN MATÍAS HA VOLGUT FER UNA MANUALITAT D'UN OU DE PASQUA. L'HEM RETALLAT I DECORAT COM HEM VOLGUT I HEM POSAT UNA LLANA PER PODER-LO PENJAR.

GRÀCIES ROXANA PER VENIR A PASSAR UNA ESTONA AMB NOLTROS I FER AQUESTS OUS TAN COLORITS.

AMB AQUESTA FAMÍLIA ACABEM TOTS ELS PROTAGONISTES D'AQUEST CURS, MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES PER HAVER VINGUT I DEDICAR UNA ESTONA A ESTAR AMB NOLTROS I FER ALGUNA ACTIVITAT, ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ AMB TOTS I TOTES. MIL GRÀCIES!!!
PROTAGONISTA DE LA SETMANA: LILA

MEMBRE CONVIDADA DE LA SEVA FAMÍLIA: LA SEVA MARE, NA VERO.

NA LILA ENS HA EXPLICAT QUE LA SEVA MARE FA FEINA D'AJUDAR A LES PERSONES QUE HO NECESSITEN IGUAL QUE EL SEU PARE. ENTRE LES DUES ENS HAN MOSTRAT I EXPLICAT UN POWER POINT AMB PARAULES CLAUS I IMATGES MOLT SIGNIFICATIVES. PRIMER DE TOT ENS HAN EXPLICAT QUÈ VOL DIR LA PARAULA DIVERSITAT: HI HA CASES DIFERENTS, FRUITES GROSSES/PETITES, FLORS DE MOLTS COLORS DIFERENTS, PERSONES AMB CABELLS CURTS/LLARGS, AFICIONS DIFERENTS,.... LA SEGONA PART ENS HAN EXPLICAT  EL SIGNIFICAT DE LA PARAULA DISCAPACITAT, N'HI HA DE FÍSIQUES, MENTALS, INTEL.LECTUALS, SENSORIALS,... I HEM VIST IMATGES DE PERSONES EN CADIRA DE RODES, QUE NO HI VEUEN,... NA VERO AJUDA A TOTES AQUESTES PERSONES A TROBAR FEINA, CURSOS QUE ELS PUGUIN INTERESSAR...

LA SORPRESA FINAL HA ESTAT QUE ENS HAN CONVIDAT A ANAR AL CENTRE CARLOS MIR A VEURE L'ESCOLA ON HI VAN  PERSONES ADULTES QUE TENEN UNA DISCAPACITAT I FER UNA ACTIVITAT AMB ELLS.

MOLTES GRÀCIES LILA I VERO PER LES EXPLICACIONS QUE ENS HEU FET  I LA SORTIDA QUE ENS ESTAU PREPARANT. ENS VEIEM DIVENDRES DE LA SETMANA QUE VE.PROTAGONISTA DE LA SETMANA: ASMAE

MEMBRES CONVIDATS DE LA SEVA FAMÍLIA: EL SEU PARE, FATEH, I LA SEVA MARE, AMAL.

EL PARE DE N'ASMAE ENS HA EXPLICAT QUE PREST ARRIBA LA PRIMAVERA, DIA 21 DE MARÇ, I AMB ELLA SURTEN MOLTES FLORS I PAPALLONES. ENS HA EXPLICAT ALGUNES COSES SOBRE LES PAPALLONES (SÓN INSECTES, TENEN ALES, COLROS BRILLANTS, NEIXEN D'OUS, VIUEN 5 SETMANES,...) I DESPRÉS ENS HAN MOSTRAT COM, CADA UN DE NOLTROS, PODEM FER LA NOSTRA PAPALLONA. UNA MANUALITAT MOLT COLORIDA I ELEGANT. A CONTINUACIÓ CADA UN HEM FET LA NOSTRA PAPALLONA AMB L'AJUDA DELS PARES DE N'ASMAE.

MOLTES GRÀCIES FAMÍLIA PER PODER VENIR UNA ESTONA AMB NOLTROS I FER AQUESTA MANUALITAT TAN ELEGANT. PROTAGONISTA DE LA SETMANA: JAN

MEMBRE CONVIDAT DE LA SEVA FAMÍLIA: EL SEU PARE, EN BORJA.

EN JAN ENS HA EXPLICAT QUE EL SEU PARE FA FEINA DE MANTENIMENT A UN HOSPITAL I ENS HA DUIT A MOSTRAR COSES QUE EMPREN ELS METGES I QUE A VEGADES S'ESPANYEN I HAN D'ARREGLAR. HEM VIST UN APARELL PER PRENDRE LA TENSIÓ, UN TERMÒMETRE, UN APARELL PER MIRAR LES ORELLES I EL COLL, GORROS PER ANAR A QUIRÒFAN, MASCARETES, GUANTS QUE ES CONVERTEIXEN EN GLOBUS,... EN BORJA ENS HA EXPLICAT MOLTES COSES DE L'HOSPITAL I DE LA SEVA FEINA I TENIEN UNA SORPRESA......

EN JAN ENS HA DIT QUE VINDRIA UNA AMBULÀNCIA PER PODER VEURE TOT EL QUE HI HA DINS, PUJAR-HI, SONAR LA SIRENA,.... QUÈ DIVERTIT. HEM TINGUT LA VISITA D'EN XEC, EL CONDUCTOR DE L'AMBULÀNCIA, QUI ENS HA MOSTRAT MOLTES COSES DE DINS L'AMBULÀNCIA, ENS HA DEIXAT PUJAR, ENS HA POSAT LA SIRENA, HEM POGUT PUJAR A LA CAMILLA, A LA CADIRA DE RODES,...

ENS HO HEM PASSAT PIPA, ENS HA ENCANTAT AQUESTA SÚPER SORPRESA. GRÀCIES BORJA PER FER-HO POSSIBLE I VENIR A PASSAR UNA ESTONA MOLT AGRADABLE AMB NOLTROS. PROTAGONISTA DE LA SETMANA: RAFA

MEMBRES DE LA FAMÍLIA CONVIDATS: LA SEVA MARE, NA CAROL, I EL SEU PARE, EN RAFA.

EL PARE D'EN RAFA FA FEINA A AUTORITAT PORTUÀRIA I CONEIX MOLTES COSES DELS BARCOS PERQUÈ VOLIA SER CAPITÀ DE BARCO. ELL ENS HA EXPLICAT COM NAVEGUEN ELS BARCOS I LA IMPORTÀNCIA DELS FARS PER PODER VEURE LA TERRA I NO XOCAR-SE AMB ELLA A LA NIT. A MENORCA TENIM DIFERENTS FARS QUE PODEM VEURE QUAN ANAM A PUNTA PRIMA O ALGUNS QUE VISITEM SI ANAM A CAVALLERIA O FAVARITX. AMB UN POWER POINT ENS HA EXPLICAT TOT AIXÒ I DESPRÉS ENS HAN EXPLICAT COM PODÍEM FER EL NOSTRE FAR AMB UN BÒTIL D'AIGUA I ALGUNES COSETES MÉS. ENS HEM POSAT A FER EL NOSTRE FAR I DESPRÉS HEM PINTAT LES ILLES BALEARS I ELS FARS I PER ACABAR HEM TINGUT ALGUNES SORPRESES: LA LLUM DEL NOSTRE FAR QUE S'APAGA I S'ENCÉN I UN CONTE, PER CADA UN, QUE ENS EXPLICA TOT AIXÒ QUE AVUI ENS HA EXPLICAT EN RAFA. 

UNA ESTONA TAMBÉ ENS HA ACOMPANYAT I AJUDAT EN JOAN, EL GERMÀ D'EN RAFA.

 MOLTES GRÀCIES FAMÍLIA PER TOT EL QUE ENS HEU EXPLICAT I TOT EL QUE HEM FET I ENS HEU REGALAT. HEM XALAT MOLT I HEM APRÈS MOLTES COSES!
PROTAGONISTA DE LA SETMANA: BENJAMÍN

MEMBRE DE LA FAMÍLIA CONVIDAT: LA SEVA MARE, NA CAROLINA

EN BENJAMÍN I LA SEVA FAMÍLIA ELS HI AGRADEN MOLT ELS MOIXOS. ELLS EN TENEN DOS A CASA I ENS HAN VINGUT A EXPLICAR MOLTES COSES D'AQUESTS ANIMALS, QUE SÓN MAMÍFERS, QUÈ MENGEN, COM SÓN, LA IMPORTÀNCIA DE CUIDAR-LOS I NO ABANDONAR-LOS, QUANTS TIPUS HI HA,.... DESPRÉS CADA UN HA POGUT PINTAR EL SEU MOIX PER ENDUR-SE A CASA.

GRÀCIES CAROLINA PER TRANSMETRE AQUESTA PASSIÓ PER ELS MOIXOS I PER VENIR A PASSAR UNA ESTONA AMB NOLTROS. PROTAGONISTA DE LA SETMANA: OMAR

MEMBRES DE LA FAMÍLIA CONVIDATS: LA SEVA MARE, N'AMAL, EL SEU PARE, EN ABDELALI, LA SEVA GERMANA GRAN, NA SANAE, I LA GERMANA PETITA, NA SABREEN.

NA SANAE ENS HA EXPLICAT ALGUNES TRADICIONS DEL MARROC I QUE ES FAN TATUATGES DE HENNA PER CELEBRAR LES FESTES COM ÉS LA FESTA DEL CORDERO I EL RAMADAM. ENS HA EXPLICAT COM ES CELEBREN AQUESTES DUES FESTES I TAMBÉ ELS CASAMENTS. ENS HA AGRADAT MOLT CONÈIXER UN POC MÉS LA VOSTRA CULTURA. ENS HA DUIT EL BEBÉ I HA ESTAT UNA GRAN ATRACCIÓ, TOTS EL VOLÍEM AGAFAR I TOCAR, NA SABREEN ESTAVA MOLT CONTENTA I S'HA PORTAT SÚPER BÉ. DESPRÉS, ELS QUE VOLÍEN., S'HAN POGUT FER UN TATUATGE, SA MAMÀ DE N'OMAR EN SAP MOLT I ENS HA DEIXAT UNES MANS PRECIOSES.

GRÀCIES FAMÍLIA PER VENIR A PASSAR UNA ESTONA AMB NOLTROS I FER-NOS AQUESTS TATUATGES TAN PRECIOSOS!PROTAGONISTA DE LA SETMANA: PARIS

MEMBRES DE LA FAMÍLIA CONVIDATS: LA SEVA MARE, NA FANNY, I EL SEU GERMÀ, N'ÀNGEL.

EN PARIS ESTAVA MOLT EMOCIONAT PER TENIR A LA SEVA MARE A LA CLASSE, ENS HAN EXPLICAT QUE FARÍEM UNS BÒTILS DE LA CALMA PER QUAN ENS ENFADEM O ESTEIM NERVIOSOS PODER-LOS MIRAR I POSAR-NOS TRANQUILS. NECESSITEM UN BÒTIL, QUE HEM DUIT DE CASA, AIGUA, COLORANTS, OLI CORPORALS I BRILLANTS I GOMETES PER POSAR DINS.

AMB L'AJUDA DE NA FANNY I N'ÀNGEL CADA UN DE NOSALTRES HEM FET EL NOSTRE BÒTIL DE LA CALMA.

GRÀCIES FAMÍLIA PER VENIR A PASSAR UNA ESTONA AMB NOLTROS I FER AQUESTA ACTIVITAT TAN DIVERTIDA!


PROTAGONISTA DE LA SETMANA: CHLOE

MEMBRES DE LA FAMÍLIA CONVIDADES: LA SEVA MARE, NA NOEMÍ, I LA SEVA GERMANA, NA EMILY

NA CHLOE ENS HA EXPLICAT QUE FARIEN POP AMB PAPERS DE COLORS, EL ROTLLO DE PAPER DE WC I SERPENTINES. PRIMER HEM MIRAT UN VÍDEO D'UN CONTE D'UN POP QUE, AL PRINCIPI ERA TÍNMID I NO VOLIA FER RES, I DESPRÉS VA VEURE QUE HAVIA D'AJUDAR I SER VALENT. DESPRÉS ENS HEM POSAT A AFERRAR PAPERESTS, TENTACLES, ULLS.... I ENS HAN QUEDAT UNS POPETS SÚPER XULOS.

GRÀCIES NOEMÍ I EMILY PER AQUESTA MANUALITAT TAN XULA I AQUEST CONTE QUE TRANSMET MOLTS VALORS. 
PROTAGONISTA DE LA SETMANA: YAHYA

MEMBRES DE LA FAMÍLIA CONVIDATS: LA SEVA MARE, NA GHIZLANE, I EL SEU GERMÀ, EN BILAL.

EN YAHYA I LA SEVA MARE ENS HAN DUIT UNA MANUALITAT PER DECORAR LA NOSTRA CASA, ÉS UNA BOLLA MOLT ELEGANT. NA GHIZLANE ENS HA EXPLICAT QUE ELLS NO CELEBREM NADAL, JA QUE A LA SEVA RELIGIÓ CELEBREN EL RAMADAM I LA FESTA "DEL CORDERO". PERÒ ENS HA DIT QUE POT SERVIR PER DECORAR LA CASA, SI VOLEM A L'ARBRE DE NADAL O A QUALSEVOL ALTRE LLOC.

ENS HA MOSTRAT COM HO HAVÍEM DE FER, PERÒ ERA UN POC COMPLICAT I HEM NECESSITAT LA SEVA AJUDA I LA D'EN BILAL, QUE HA VINGUT A FER UNA ESTONA AMB NOLTROS.

MOLTES GRÀCIES FAMÍLIA PER AQUESTA MANUALITAT TAN PRECIOSA I PER HAVER PASSAT UNA BONA ESTONA AMB NOLTROS.

PROTAGONISTA DE LA SETMANA: MAILO

MEMBRE DE LA FAMÍLIA CONVIDAT: LA SEVA MARE, NA SARA

EN MAILO I NA SARA ELS AGRADA MOLT ELS JOCS DE TAULA I HAN DECIDIT ENSENYAR-NOS A JUGAR A "TRES EN RAYA" I FER UN JOC PER CADA UN DE NOSALTRES I PODER-LO TENIR A CASA PER PODER-HI JUGAR. PRIMER ENS HAN ENSENYAT COM ES JUGA, HEM VIST COM PREPARAR EL NOSTRE PINTANT 5 PEDRES D'UN COLOR I 5 D'UN ALTRE, I DESPRÉS JA ENS HEM POSAT A PINTAR I PREPARAR EL NOSTRE JOC. EN ACABAR, EN PARELLES, HEM POGUT FER ALGUNES PARTIDETES. 

MOLTES GRÀCIES SARA I MAILO, HEM PASSAT UNA BONA ESTONA I ENS ENCANTA JUGAR A  TRES EN RATLLA.PROTAGONISTA DE LA SETMANA: GALA

MEMBRE DE LA FAMÍLIA CONVIDAT: EL SEU PARE, EN BORJA.

EN BORJA FA FEINA D'ELECTRICISTA I ENS HA VINGUT A EXPLICAR MOLTES COSES SOBRE LA SEVA FEINA. PRIMER ENS HA DUIT MOLTES EINES I ENS HA DIT EL SEU NOM I PER A QUÈ SERVEIXEN. DESPRÉS ENS HA EXPLICAT LA IMPORTÀNCIA DE LES ENERGIES DEL FUTUR, EL SOL I EL VENT, JA QUE NO S'ACABEN I LES PODEM APROFITAR A TRAVÉS DE LES PLAQUES SOLARS I ELS MOLINS DE VENT. ENS HA DUIT UN CALENDARI D'ADVENT QUE ERA COM UN PANELL D'ELECTRICISTA I ANAVEN OBRINT CASELLES I ENS HA REGALAT MOLTES COSES. PER ACABAR I REFLEXAR TOT ALLÒ QUE HAVÍEM APRÈS HEM FET UN DIBUIX DE L'EINA QUE MÉS ENS HA AGRADAT I D'UNA ENERGIA DEL FUTUR. 

MOLTES GRÀCIES BORJA PER PASSAR UNA ESTONA AMB NOLTROS I ENSENYAR-NOS I REGALAR-NOS TANTES COSES. HEM APRÈS MOLT!!


PROTAGONISTA DE LA SETMANA: AMAIA

MEMBRES DE LA FAMÍLIA CONVIDATS: LA SEVA MARE, NA MARTA, I LA SEVA GERMANA NA ONA.

NA MARTA ENS HA EXPLICAT UN CONTE MOLT XULO D'UN MONSTRE ROSA QUE NO LI AGRADAVA ON VIVIA. DESPRÉS D'ESCOLTA I XERRAR UN POQUET SOBRE EL CONTE CADA UN DE NOLTROS HEM POGUT FER EL NOSTRE MONSTRE, TOTS DIFERENTS. PODÍEM TRIAR EL COLOR, SI VOLÍEM UN ULL, DOS, TRES, BOCA, BRAÇOS,... TOTS BEN PERSONALITZATS. HAN QUEDAT GUAPÍSSIMS. MOLTES GRÀCIES MARTA I ONA PER LA VOSTRA VISITA I FER AQUESTA ACTIVITAT TAN XULA!!!
PROTAGONISTA DE LA SETMANA: YARIT

MEMBRE DE LA FAMÍLIA COVIDAT: LA SEVA MARE, NA YANINA.

NA YANINA, EN YARIT I N'IAM (EL SEU GERMÀ) ENS HAN EXPLICAT COM FER "TORTITAS". PRIMER ENS HAN DIT ELS INGREDIENTS I HEM PREPARAT LA MASA. DESPRÉS, COM QUE NO TEÍEM TEMPS DE COURE'LS, NA YANINA ENS HA DUIT "TORTITAS" FETES DE CASA I N'HEM POGUT MENJAR UNA CASA UN, AMB MEL, MADUIXES O SENSE RES. MMMMM BONÍSSIMES!!! US DEIXEM IMATGE AMB RECEPTA PER SI HO VOLEU FER A CASA.

GRÀCIES YANINA, IAM I YARIT PER FER UNA ESTONA AMB NOLTROS I COMPARTIR AQUESTA RECEPTA TAN BONA.PROTAGONISTA DE LA SETMANA: CARLOTA

MEMBRE DE LA FAMÍLIA CONVIDAT: EL SEU PARE, N'ANTONIO.

A N'ANTONIO LI AGRADA MOLT LA GIMNÀSIA I HA VINGUT A FER-NOS UNA CLASSE. HEM ANAT A PSICO I HEM COMENÇAT FENT UN ESCALFAMENT, JOCS, FLEXIONS, ABDOMINALS, CÒRRER,..... HEM PASSAT UNA ESTONA GENIAL.

MOLTES GRÀCIES ANTONIO PER VENIR A PASSAR UNA ESTONA AMB NOLTROS I PREPARAR-NOS AQUESTA CLASSE TAN DIVERTIDA. PROTAGONISTA DE LA SETMANA: LEO

MEMBRE DE LA FAMÍLIA CONVIDADA: LA SEVA MARE, NA NÚRIA.

NA NURIA ÉS ENTRENADORA DE GIMNÀSIA RÍTMICA I ENS HA VINGUT A MOSTRAR EL MATERIAL QUE EMPREN: AROS, CORDES, PILOTES, CINTES I UNES MAIES SÚPER XULES. DESPRÉS HEM ANAT A LA SALA DE PSICO I HEM FET UN ESCALFAMENT TOTS JUNTS I UN CIRCUÏT AMB TOT EL MATERIAL QUE DUIA. HA ESTAT MOLT DIVERTIT.

MOLTES GRÀCIES NÚRIA PER VENIR A PASSAR UNA ESTONA AMB NOLTROS I ENSENYAR-NOS TANTES COSES. PROTAGONISTA DE LA SETMANA: JEICOB

MEMBRES DE LA FAMÍLIA CONVIDATS: LA SEVA MARE, NA GERALDINE, I EL SEU PARE, N'ALDO.

ELS PARES D'EN JEICOB ENS HAN DUIT MATERIAL PER FER MÀSCARES DE HALLOWEEN: MOIXOS, ZOMBIES, CARBASSES.... HEM FET BOLLETES DE PAPER DE SEDA DE COLORS I HEM DECORAT LES NOSTRES MÀSCARES BEN XULES.

GRÀCIES FAMÍLIA PER FER UNA ESTONA AMB NOLTROS I DUR-NOS AQUESTES MÀSCARES TAN PRECIOSES!!!


PROTAGONISTA DE LA SETMANA: ANA

MEMBRE DE LA FAMÍLIA CONVIDADA: LA SEVA MARE, NA BIBIANA.

NA BIBIANA FA FEINA A UN DENTISTA I ENS HA EXPLICAT MOLTES COSES SOBRE LES DENTS: QUANTES EN TENIM, LA VISITA DEL "RATONCITO PÉREZ", QUINS ALIMENTS SÓN BONS I QUINS NO PER A LES NOSTRES DENTS, LES CÀRIES, LA IMPORTÀNCIA DEL RENTAT DE DENTS I DE VISITAR AL DENTISTA PERQUÈ EN LES VIGILI.

FINALMENT ENS HA REGALAT UNA CAIXETA D'UNA RATETA PER QUAN ENS CAIGUI UNA DENT PODER-LA GUARDAR DINS.

GRÀCIES BIBIANA, HEM APRÈS MOTLES COSES INTERESSANTS!!!

PROTAGONISTA DE LA SETMANA: TEANNY

MEMBRE DE LA FAMÍLIA CONVIDADA: LA SEVA MARE, NA MARIA

NA MARIA HA VINGUT A LA NOSTRA CLASSE I HA DUIT MATERIAL PER FER POLSERES I COLLARS DE MACARRONS. ELS HEM PINTAT, DECORAT I HEM POGUT FER LES POLSERES I COLLARS BEN GUAPOS. DESPRÉS HEM APROFITAT ELS FILS PER FER POLSERES DE TORNELLES, ELS QUE HAN VOLGUT. NA MARIA HA QUEDAT UNA ESTONA A JUGAR AMB NOLTROS. GRÀCIES MARIA PER TOT EL QUE HEM FET I PER VENIR A LA NOSTRA CLASSE. 


PROTAGONISTA DE LA SETMANA: AITOR. 

MEMBRE DE LA FAMÍLIA CONVIDADA: LA SEVA MARE, NA NOE.

NA NOE HA VINGUT A LA CLASSE I TOTS JUNTS HEM FET UNA MANUALITAT MOLT XULA, UNA PEIXERA FOSCA, QUE ÉS DE VESPRE, PERÒ SI ENCENS UNA LLINTERNA POTS ANAR CERCANT ELS PEIXOS QUE ES VEUEN MOLT BÉ.  HEM PASSAT UNA BONA ESTONA A LA CLASSE, PINTANT, XERRANT AMB LA MAMÀ DE N'AITOR,... MOLTES GRÀCIES  NOE PER VENIR A LA NOSTRA CLASSE I PER MOSTRAR-NOS A FER AQUESTA PEIXERA TAN ORIGINAL!!
No hay comentarios:

Publicar un comentario