CAIXES DE VIDA

 AQUEST APARTAT SERÀ PEQUÈ POGUEU VEURE TOTA LA FEINA QUE ANAM FENT DE LES CAIXES DE VIDA.

 

DARRERA CAIXA DE VIDA: MATÍAS. EN MATÍAS S'HA POSAT MOLT CONTENT I ENS HA MOSTRAT UN COTXE DE COLOR BLANC PERQUÈ LI AGRADA JUGAR AMB ELS COTXES, UN POT QUE DINS HI HA PLASTELINA VERMELLA PER PODER JUGAR TAMBÉ. I UN JOC DE MEMORY PER PODER JUGAR A CASA.

EL SEU OBJECTE ESCOLLIT HA ESTAT EL JOC DE CERCA LA PARELLA. MOLT BÉ MATIAS H AS EXPLICAT LA TEVA CAIXA DE VIDA I HAS CONTESTAT A LES PREGUNTES DELS TEUS AMICS. CAIXA DE VIDA: BENJAMÍN. EN BENJAMÍN ENS HA EXPLICAT QUE VA PREPARAR LA CAIXA DE VIDA AMB LA SEVA MARE, VAN POSAR PEGATINES DE LA PATRULLA CANINA PERQUÈ LI AGRADEN MOLT. DINS VA POSAR UNA MUMYECO DE LA PATRULLA, EN MARSHALL QUE LI HAVIEN REGALAT PEL SEU CUMPLE, UN COTXE PERQUÈ A CASA SEVA EN TÉ MOLTS I JUGA AMB EL SEU GERMÀ, UN "XUPETE" DE QUAN ERA PETIT QUE SEMPRE EL DUIA, I FOTOS D'ELLA A SA PISCINA, ELL AMB EL SEU PARE, MARE I GERMÀ, I UNES FOTOS D'EN SIMBA, EL SEU MOIX.

EL SEU OBJECTE ESCOLLIT HA ESTAT EL MUNYECO DE LA PATRULLA CANINA. MOLT BÉ BENJAMÍN ENS HO HAS EXPLICAT MOLT BÉ, ENHORABONA!!!CAIXA DE VIDA: RAFA. ENS RAFA ENS HA EXPLICAT MOLT BÉ QUE VA PREPARA LA SEVA CAIXA DE VIDA AMB EL SEU PARE I VAN AFERRAR COTXES I ANIMALS PERQUÈ LI AGRADEN MOLT. DINS HI VA POSAR UNA TORTUGA DE LA MAR QUE VAN COMPRAR A AZUAGA,  EL POBLE DE L'ABUELA. VAN ANAR, TOTA LA FAMÍLIA, EN BARCO DE VIATGE I ELS SEUS PARES LI VAN COMPRAR AQUESTA TORTUGA PERQUÈ A ELL LI AGRADEN MOLT ELS ANIMALS. TAMBÉ ENS HA MOSTRAT UN DIBUIX ON SURT EL SEU PARE, LA SEVA MARE, EN JOAN I EN RAFA, PERQUÈ LI AGRADA MOLT DIBUIXAR I PINTAR I A CASA TÉ MOLTS DIBUIXOS. DESPRÉS ENS HA MOSTRAT UNA FOTO D'UN OSSET DE PELUIX, EN KICONICO, QUE ÉS EL SEU PELUIX PRERIT I SEMPRE DORM AMB ELL. LI VAN REGALAR NA RITA I EN SALVA, UNS AMICS DELS SEUS PARES, QUAN ELL VA NÈIXER.

EL SEU OBJECTE ESCOLLIT HA ESTAT LA TORTUGA JA QUE A CASA JUGA MOLT AMB ELS ANIMALS I TAMBÉ PERQUÈ LI VA AGRADAR MOLT ANAR DE VIATGE. MOLT BÉ RAFA, ENHORABONA, HO HAS EXPLICAT MOLT BÉ I HAS SABUT CONTESTAR LES PREGUNTES DELS TEUS COMPANYS. CAIXA DE VIDA: JEICOB. TÍMIDAMENT EN JEICOB ENS HA EXPLICAT QUE HAVIA PREPARAT LA CAIXA DE VIDA AMB LA SEVA MARE. DINS VA POSAR UN COTXE DE RAYO MCQUEEN PERQUÈ LI AGRADAVA MOLT, UN MONSTRE QUE DINS TÉ ARENE I UNA CAMISETA DE COLOMBIA QUE ÉS EL SEU PAÍS. HA EXPLICAT QUE TOT LI VA COMPRAR LA SEVA MARE I QUE LI AGRADAVA MOLT QUAN ERA PETIT.

L'OBJECTE ESCOLLIT HA ESTAT EL COTXE PERQUÈ PODIA JUGAR MOLT AMB ELL. MOLT BÉ JEICOB, HO HAS EXPLICAT TOT I HAS RESPOST A LES PREGUNTES DELS TEUS AMICS!!! ENHORABONA!CAIXA DE VIDA: YAHYA. ELLS S'HA POSAT MOLT CONTENT PERÒ TAMBÉ TENIU UN POC DE VERGONYA. PRIMER ENS HA DIT QUE VA AFERRAR PEIXOS I POSAR PAPER BLAU A LA CAPSA, EL VA AJUDAR LA SEVA MARE. DINS VA POSAR EN BOB ESPONJA PERQUÈ ERA UN MUNYECO QUE TENIA QUAN ERA PETIT I LI AGRADAVA MOLT. UNES SABATES DE QUAN ERA PETIT QUE JA NO LI AGRADEN PERQUÈ LI VAN PETITES I UNA FOTO DE QUAN ERA PETIT QUE ERA AL CAMP AMB EL SEU PARE.

L'OBJECTE ESCOLLIT HA ESTAT EL PELUIX D'EN BOB ESPONJA PERQUÈ SÓN UNS DIBUIXOS QUE LI AGRADEN MOLT I MIRA PER LA TELE. MOLT BÉ YAHYA HO HAS EXPLICAT MOLT BÉ I HAS SABUT RESPONDRE LES RESPOSTES DELS TEUS COMPANYS. ENHORABONA!!CAIXA DE VIDA: PARIS. ENS PARIS S'HA POSAT SÚPER CONTENT AL VEURE LA SEVA CAIXA DE VIDA. ENS HA EXPLICAT TOTS ELS PEIXOS QUE VAN AFERRAR PER LA CAPSA PERQUÈ LI AGRADEN MOLT I SAP EL NOM DE TOTS. DINS VA POSAR UNA CORONA QUE LI HAVIA FET LA SEVA MESTRA D'EVA QUAN ANAVA A L'ESCOLETA, HAVIA FET 1 ANY I LI AGRADA MOLT. TAMBÉ HA POSAT UN XUMET PERQUÈ QUAN ERA PETIT SEMPRE EL DUIA I AIXÍ NO PLORAVA. DINS HA POSAT DIBUIXOS DE LA PATRULLA CANINA PERQUÈ SÓN ELS DEUS DIBUIXOS PREFERITS.

L'OBJECTE ESCOLLIT D'EN PARIS HA ESTAT LA CORONA PERQUÈ DIU QUE LI AGRADAVA MOLT TENIR 1 ANY!!! MOLT BÉ PARIS HO HAS EXPLICAT MOLT BÉ I HA RESPOST A LES PREGUNTES DELS TEUS COMPANYS. ENHORABONA!!!

 


CAIXA DE VIDA: TEANNY. NA TEANNY ENS HA EXPLICAT QUE VA FER LA CAIXA DE VIDA AMB LA SEVA MARE. DINS HI VAN POSAR UN PELUIX D'UN ÓS ROSA QUE ELLA EMPRAVA PER DORMIR QUAN ERA PETITA, NA MINNIE MOUSE QUE TAMBÉ ERA DE QUAN ERA PETITA I LI AGRADAVA MOLT TENIR-LA AMB ELLA I UN XUMET ROSA QUE LA SEVA MARE LI POSAVA QUAN PLORAVA.

EL SEU OBJECTE ESCOLLIT HA ESTAT EL PELUIX DE NA MINNIE PERQUÈ ÉS EL QUE MÉS LI AGRADAVA QUAN ERA PETITA I ARA TAMBÉ.

MOLT BÉ TEANNY HO HAS EXPLICAT MOLT BÉ I HAS SABUT RESPONDRE MOLT BÉ LES PREGUNTES DELS TEUS COMPANYS. ENHORABONA!!!


 

CAIXA DE VIDA: CHLOE. NA CHLOE S'HA POSAT MOLT CONTENTA QUAN HA VIST LA SEVA CAPSA, PRIMER ENS HA MOSTRAT UN PELUX QUE LI VA COMPRAR EL SEU AVI I LI AGRADA MOLT PERQUÈ LI RECORDA MOLT A ELL QUE ES VA MORIR. DESPRÉS UN JUGUET DE NA MINNIE QUE FA MÚSICA I MOSTRA DIBUIXOS, COM UN PROJECTOR. I DESPRÉS ENS HA EXPLICAT FOTOS DE QUAN ERA PETITA, AMB LA SEVA GERMANA, ELS SEUS PARES, LA SEVA ÀVIA QUE SE L'ESTIMA MOLT, EL SEU AVI QUE LA CUIDA DES DEL CEL I LA SEVA "PERRITA" REINA QUE TAMBÉ ESTÀ AL CEL AMB L'AVI. HA ESTAT MOLT EMOTIU.

EL SEU OBJECTE ESCOLLIT HA ESTAT EL PROJECTOR DE DISNEY PERQUÈ LI AGRADAVA MOLT ESCOLTAR LA MÚSICA QUAN ERA PETITA I L'AJUDAVA A DORMIR. 

MOLT BÉ CHLOE, HO HAS FET BENÍSSIM! ENHORABONA!
 

CAIXA DE VIDA: JAN. ENS JAN ENS HA EXPLICAT QUE VA DECORAR LA CAPSA DE VIDA AMB LA SEVA MARE I LI VAN POSAR PEGATINES. DINS VA POSAR 3 COTXES PERQUÈ LI AGRADEN MOLT. UN DE PETIT, UN QUE ÉS COM UNA EXCAVADORA I UN QUE S'OBRE I FA SUSTOS.

L'OBJECTE ESCOLLIT HA ESTAT EL COTXE QUE FA SUSTOS PERQUÈ LI AGRADA MOLT FER SUSTOS A LA SEVA MARE. 

MOLT BÉ JAN! HO HAS EXPLICAT MOLT BÉ!


 

CAIXA DE VIDA: CARLOTA. NA CARLOTA ENS HA EXPLICAT MOLT BÉ QUE VA PREPARAR LA CAIXA AMB EL SEU PARE, VAN AFERRAR UNICORS I CANETS DE LA PATRULLA PERQUÈ A ELLA LI AGRADEN. DINS VA POSAR UNA FOTO DE NA PELOS, LA SEVA MOIXA, QUE SEMPRE ENS XERRA MOLT D'ELLA. TAMBÉ UNA FOTO D'UN CAVALL PERQUÈ LI AGRADEN MOLTS ELS CAVALLS I LA PELI DE CAVALLS. I PER ACABAR UNA FOTO DE QUQN ERA PETITA A LA PLATJA PERQUÈ LI AGRADA ANAR A LA PLATJA PER JUGAR AMB L'ARENA I FER CASTELLS I VOLCANS. 

EL SEU OBJECTE ESCOLLIT HA ESTAT LA FOTO DE LA SEVA MOIXETA, NA PELOS. 

ENHORABONA CARLOTA HO HAS EXPLICAT MOLT BÉ! BONA FEINA!!


 

CAIXA DE VIDA: AITOR. N'AITOR S'HA POSAT MOLT CONTENT AL VEURE LA SEVA CAPSA DE VIDA. ENS HA EXPLICAT QUE LI VA AJUDAR LA SEVA MARE I LA VAN DECORAR AMB COSES QUE A ELL LI AGRADEN. DINS VAN POSAR UN PELUIX QUE ES DIU MONKEY QUE ERA EL SEU PREFERIT PER DORMIR, ARA DORM AMB MOLTS DE PELUIXOS. TAMBÉ VA POSAR UN COTXE DE POLICIES QUE LI AGRADA MOLT PERQUÈ FA RENOU I UN ALTRE COTXE TARONJA. ENS HA MOSTRAT UNS GUANTS DE QUAN ERA PETIT QUE SEMPRE ES POSAVA QUAN TENIA FRED. UNA FOTO AMB EN FRAN, EL SEU GERMÀ, PER NADAL QUAN ERA UN BEBÉ. UNA FOTO AMB LA SEVA MARE I UNA AMB EL SEU PARE I PER ACABAR UN BEBERO QUE DUIA QUAN ERA PETTI QUE TÉ EL SEU NOM.

L'OJECTE ESCOLLIT DE N'AITOR HA ESTAT ES COTXE DE POLICIES PERQUÈ ÉS ALLÒ QUE MÉS LI AGRADA.

MOLTS BÉ AITOR, HAS FET UNA FEINADA I HO HAS EXPLICAT MOLT BÉ. ENHORABONA!!!

 


 

CAIXA DE VIDA: SALOMÉ. NA SALOMÉ S'HA POSAT MOLT CONTENTA AL VEURE LA SEVA CAIXA DE VIDA. ENS HA DIT QUE LA VA FER AMB L'AJUDA DE "SU ABUELA". LA VAN DECORAR DE BRILLANT PERQUÈ A ELLA LI AGRADA MOLT I VAN AFERRAR MOIXOS PERQUÈ ELLA EN TÉ MOLTS I LI AGRADEN MOLT. DINS HI HA POSAR UN "XUPETE" DE QUAN ERA PETITA I QUE ARA EMPRA PER LES SEVES MUNYEQUES.

L'OBJECTE ESCOLLIT HA ESTAT EL SEU XUMET. MOLT BÉ SALOMÉ ENS HO HAS EXPLICAT MOLT BÉ I HAS CONTESTAT MOLT BÉ A LES PREGUNTES DELS TEUS COMPANYS. ENHORABONA!!!

 


 

CAIXA DE VIDA: AMIR. N'AMIR S'HA POSAT SÚPER CONTENT EN VEURE QUE LI TOCAVA LA SEVA CAIXA DE VIDA. ELL ENS HA EXPLICAT QUE LA VA DECORAR AMB LA SEVA MARE I EL SEU GERMÀ EN RAYAN. VA POSAR MOLTS DINOSAURES PER DAMUNT PERQUÈ LI AGRADEN MOLT. DINS VA POSAR EN MOPI, UN MUNYECO QUE LI VA COMPRAR EL SEU PARE I LI AGRADAVA MOLT QUAN ERA PETIT I UN DINOSAURE QUE ES DIU PIMIENTO PERQUÈ LI AGRADA MOLT JUGAR AMB ELL.

EL SEU OBJECTE ESCOLLIT HA ESTAT EN MOPI PERQUÈ ÉS EL MUNYECO QUE MÉS LI AGRADA.

MOLT BÉ AMIR, ENHORABONA! HO HAS EXPLICAT MOLT BÉ! 

CAIXA DE VIDA: LEO. EN LEO ENS HA EXPLICAT QUE HA POSAT PIRATES A LA CAPSA PERQUÈ HA FET UN TRESOR. DINS HA POSAT UNA FOTO DE LA SEVA FAMÍLIA PERQUÈ POGUESSIM VEURE EN NIL, EL SEU PARE I LA SEVA MARE. UNA FOTO D'EN TRUC QUAN ERA PETIT, QUE ÉS EL SEU CA I SE L'ESTIMA MOLT. UN "XUPETE" DE QUAN ERA UN BEBÉ QUE ESTÀ ROMPUT PERQUÈ EL MOSEGAVA I UN MUNYECO QUE LI DIU EN "MARRÓN" QUE DE PETIT EL DUIA PER TOT I ES VA PERDRE I EN VAN HAVER DE COMPRAR UN ALTRE.

EL SEU OBJECTE ESCOLLIT ÉS LA FOTO D'EN TRUC, PERQUÈ ELL SEMPRE ENS XERRA MOLT DEL SEU CA I AIXÍ JA EL CONEIXEM.

MOLT BÉ LEO HO HAS EXPLICAT MOLT BÉ! ENHORABONA!
 

CAIXA DE VIDA: MAILO. EN MAILO S'HA POSAT MOLT CONTENT EN VEURE LA SEVA CAIXA DE VIDA. ELL ENS HA EXPLICAT MOLT BÉ QUE VA PINTAR LA CAPSA I VA POSAR-LI PURPURINA AMB LA SEVA MARE. DINS HI VA POSAR UN CONTE DE QUAN ERA PETIT QUE LI AGRADAVA MOLT, ÉS DE COLORS I SURTEN MOLTS OBJECTES QUE LI AGRADEN, HEM VIST QUE ESTAVA ESCRIT EN ALEMANY. TAMBÉ HA POSAT UN OBJECTE QUE FA RENOU QUE LI AGRADAVA QUAN ERA PETIT I UN COTXE DE COLOR VERMELL PERQUÈ LI AGRADA MOLT JUGAR A COTXES.

EL SEU OBJECTE ESCOLLIT HA ESTAT EL COTXE PERQUÈ EN TÉ MOLT I LI AGRADEN MOLT.

MOLT BÉ MAILO, HO HAS FET BENÍSSIM! ENHORABONA!


 

CAIXA DE VIDA: AMAIA. ELLA VA EXPLICAR MOLT BÉ QUE VA PREPARAR LA SEVA CAIXA AMB NA ONA I SA MAMÀ. VA POSAR DUES FOTOS AMB NA GALA I N'ANA QUE HAVIEN ANAT A ES GRAU PERQUÈ SÓN LES SEVES MILLORS AMIGUES PREFERIDES, UN MUNYECO PERQUÈ LI AGRADA MOLT JUGAR A BEBÉS I A CASA EN TÉ MOLTS I UN XUPETE QUE DUIA QUAN ERA PETITA I PLORAVA QUAN LI LLEVAVEN.

EL SEU OBJECTE ESCOLLIT HA ESTAT EL BEBÉ PERQUÈ ÉS EL QUE MÉS LI AGRADA.

MOLT BÉ AMAIA, ENHORABONA, HO HAS EXPLICAT MOLT BÉ!!!

 


CAIXA DE VIDA: YARIT. ELLS ENS HA EXPLICAT MOLT BÉ QUE EL VA AJUDAR LA SEVA MARE A PREPARAR LA CAIXA DE VIDA I QUE VA DECORAR-LA AMB ANIMALS PERQUÈ LI AGRADEN MOLT.

DINS VA POSAR UNA FOTO DE QUAN VAN VIATJAR A BARCELONA, AMB EL SEU GERMÀ, EL SEU PARE I LA SEVA MARE. VAN ANAR A L'AQUARIUM I LI VA AGRADAR MOLT VEURE MOLTS DE PEIXOS I TAURONS. DESPRÉS ENS HA MOSTRAT UNA SABATA PETITA, QUE ARA JA NO LI VA BÉ, QUE ERA DE QUAN EL VAN BATEJAR. I UN BENET QUE LI DONAVEN CORDA I CAMINAVA QUE LI VA REGALAR UNA AMIGA DE LA SEVA MARE.

EL SEU OBJECTE ESCOLLIT HA ESTAT EL BENET PERQUÈ ÉS EL QUE MÉS LI AGRADA. MOLT BE YARIT, HO HAS FET MOLT BÉ, ENHORABONA!

 


SEGÜENT CAIXA DE VIDA: LILA. QUÈ CONTENTA S'HA POSAT NA LILA, LI HA FET MOLTA IL.LUSIÓ. ELLA ENS HA EXPLICAT QUE LA VA DECORAR AMB UNICORNS, PRINCESES I PURPURINA I LA VA AJUDAR LA SEVA MARE. DINS VA POSAR UN CONTE DE QUAN ERA PETITA I VIVIA A MALLORCA, UN GUANT AMB ANIMALS DEL FONS DE LA MAR QUE ELS SEUS PARES ES POSAVEN QUAN ELLA PLORAVA I ES POSAVA MOLT CONTENTA. I UNA FOTO DE QUAN ERA PETITA AMB UN MARC QUE LI VA COMPRAR LA SEVA ÀVIA.

NA LILA HA TRIAT LA FOTO DE QUAN ERA PETITA COM HA OBJECTE PREFERIT. MOLT BÉ LILA HO HAS EXPLICAT MOLT BÉ I TOTS T'HAN ESCOLTAT BENÍSSIM. ENHORABONA!

 


SEGONA CAIXA DE VIDA: ANA. ELLA ENS HA EXPLICAT ELS 3 OBJECTES QUE TENIA DINS, PRIMER UN DÒMINO PERQUÈ LI AGRADA MOLT JUGAR A AQUEST JOC, UNA FOTO AMB ELS SEUS COSINS,NA MARIA I EN MARCOS, QUE L'HA POSADA PERQUÈ ELS CONEGUESSIM JA QUE LI AGRADA MOLT ESTAR AMB ELLS I S'HO PASSEN MOLT BÉ JUGANT JUNTS I LA DARRERA UN CONILL QUE FA MÚSICA I QUAN ERA PETITA DORMIA AMB ELLA I EL DUIA PER TOT.

L'OBJECTE ESCOLLIT HA ESTAT EL CONILLET PERQUÈ ÉS EL QUE MÉS S'ESTIMA. DESPRÉS ENS HA ENSENYAT A JUGAR A DÒMINO I HEM FET DUES PARTIDES TOTS JUNTS.

 MOLT BÉ ANA, MOLT BONA FEINA! 


 

 

 

PRIMERA CAIXA DE VIDA: CADA DIMARTS EL NOSTRE UNICORN SERÀ L'ENCARREGAT DE TRIAR UNA CAIXA DE VIDA. AVUI LI HA TOCAT A NA GALA. ELLA S'HA POSAT MOLT CONTENTA I ENS HA EXPLICAT MOLT BÉ QUE VA PINTAR LA SEVA CAIXA DE VIDA I LA VA DIBUIXAR ELLA SOLA. DINS VA POSAR UN CONILLET ROSA QUE LI VA REGALAR LA SEVA MARE, QUAN ELLA ERA PETITA, I HAVIA ANAT DE VIATGE PER FEINA. TAMBÉ HA POSAT UN CONTE DE NA FRIDA QUE LI AGRADAVA MOLT I SEMPRE LI CONTAVEN QUAN ERA PETITA. I EN PINOTXO QUE LI VA COMPRAR EL SEU PARE UNA VEGADA QUE VAN ANAR,TOTA LA FAMÍLIA, DE VIATGE A ITALIA.

FEINETA QUE FAREM A PARTIR DE L'OBJECTE ESCOLLIT DE NA GALA.
 

SUPER BÉ GALA, MOLT BONA FEINA, HO HAS FET BENISSIM!!! ENHORABONA.


No hay comentarios:

Publicar un comentario